Zomertraining – praktisch

Zomertraining 2017 was een succes. Dit is voor ons reden om weer op deze voet door te gaan.

Periode: 31 aug – 7 sep 2019

Verblijf: riant volpension
We geven onze trainingen meestal op verschillende plekken in Nederland en soms in de Ardennen en eenmaal per jaar op een wondermooie plek in Toscane waar de verzorging hartelijk, goed en aandachtig is.

Plaats: Agriturismo il Castelluccio di Bonucci Piero Loc. Badia San Veriano 7 . 52030 Arezzo – Italy  www.ilcastelluccio.net

Kosten: € 2.375,- inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor bedrijven en mensen die de btw terug kunnen krijgen.
Wat krijg je hiervoor? Ruim 35 uur training, bestaande uit theorie en interactieve opdrachten. De trainers zijn gedurende de hele week ook buiten de trainingsuren beschikbaar. Verblijf op basis van volpension, inclusief wijn en water is allemaal inbegrepen in bovenstaand bedrag.

Inschrijven: Vijf deelnemers is het minimum voor deze training, het maximum is negen. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelden bij Wilbert Linnemans. Inschrijving is definitief als het overeengekomen bedrag is bijgeschreven op NL10 ASNB 09 4863 5762 tnv W.A.M. Linnemans onder vermelding van naam en zomertraining 2019.

Reis: Deelnemers reizen op eigen gelegenheid naar de accommodatie.
Aankomst is op zaterdag 31 augustus vanaf 15:00u, waar we om 19:00u van een welkomstdiner genieten. In twee dagen reis je vanuit Nederland met de auto. In Noord-Italië hebben wij een tip voor een overnachtingshotel in de buurt van Como. De hele afstand is in één dag af te leggen, maar voor de heenweg raden wij dit af. Je komt anders erg vermoeid aan. De terugweg is met een paar chauffeurs die elkaar kunnen afwisselen in een dag goed te doen.
Je kunt vliegen op Firenze (80 km) – Pisa (160 km) – Bologna (180 ) – Rome (217 km). Vanaf Firenze, Rome en Pisa kun je gemakkelijk per trein naar Arezzo komen. Op het vliegveld kun je eventueel ook gezamenlijk een auto huren om verder naar de accommodatie te reizen.

Weekprogramma
zondag, maandag, dinsdag en donderdag:
08:30 u ontbijt; 09:00 u sessie; 12:30 u lunch;
15:00 u sessie; 17:30 u versnapering; 20:00 u diner.

woensdag: vrije dag om zaken te kunnen laten bezinken en de omgeving te verkennen. Om bijvoorbeeld met de auto naar een stad in de omgeving te reizen, een dag te wandelen of een bezoek te brengen naar een wijnboer in de streek.

vrijdag: 08:30 u ontbijt; 09:00 u sessie; 12:30 u lunch;
13:30 u laatste sessie; 17:30 u versnapering; 20:00 u feestelijk diner ter afsluiting.

Voor meer informatie
(toelatingscriteria, tarieven, locatie) en voor aanmelden:
Wilbert Linnemans (trainer): humansense@kpnmail.nl  +31 (0) 6 51 338 330
Mirjam Wolder (trainer): mirjam@welmoet.com  +31 (0) 6 26 898 944

Info in pdf

Related posts