Quotes van deelnemers

“De zomertraining heeft mij meer stabiliteit gebracht.”

“Door nieuwe inzichten in inter- en intrapersoonlijke processen kan ik relaxter omgaan met gebeurtenissen in mijn dagelijks leven.”

“Er zijn handvatten aangereikt die in de praktijk goed voldoen en toepasbaar zijn.”

“De training is confronterend en verhelderend. Maar door de groepsdynamiek, wordt de training geen college. Het is een interessante en ‘down to earth’ zoektocht in en naar jezelf. Je komt jezelftegen op een manier die je van tevoren niet had verwacht. Je moet er natuurlijk voor open staan omer iets mee te doen, maar daartoe word je in elk geval wel uitgedaagd.”

Related posts

2 Thoughts to “Quotes van deelnemers”

 1. j.a. hanne van neutegem

  geachte meneer/ mevrouw,
  ik zou graag in contact komen met dhr. wilbert linnemans. ik wil hem graag een brief schrijven. ik ben in therapie geweest in 1990 samen met mijn moeder anne koomen. ik was 20 jaar ik ben nu 55 jaar oud. ik zou graag willen vertellen hoe mijn leven verlopen is na de voorspellingen van wilbert en egon massinck. ze hebben heel veel gelijk gehad. ik ben j.a. hanne van neutegem, geb 19-07-1966, woonachtig burg. freijterslaan 167, 4703 ej te roosendaal. met vriendelijke groeten, hanne.

  1. Dag Hanne, ik reageer erg laat. Uit onkunde. Ik wist niet dat deze functie in mijn website zit.
   Waar je naar verwijst is van erg lang geleden. Ik ben nu 75. Vaag herinner ik me wel wat.
   Leuk dat je nog feed back wilt geven. We kunnen bellen (0651338330)of via e-mail contact hebben (humansense@kpnmail.nl) en mogelijk, als het voor jou en mij goed voelt, later elkaar eens ontmoeten. Ik wens je veel goeds, Wilbert Linnemans.

Leave a Comment